Forum ->
| Tytuł: | Leczenie dyskopatia |
| Autor: | franek 12.5.2010, 04:52 |
| Musisz iść do lekarza czym prędzej. Możesz sobie trwale uszkodzić kręgosłup i doprowadzić się do kalectwa. Kobieto możesz nawet przestać chodzić! Z takimi rzeczami od razu trzeba iść do lekarza. Teraz prawdopodobnie czeka Cię leczenie chirurgiczne. | |
| Tytuł: | Koniecznie do lekarza |
| Autor: | Bloger 16.4.2010, 16:13 |
| Zdecydowanie należy pójść do lekarza. Samodzielne "nastawianie kręgosłupa" może skutkować pogorszeniem stanu zdrowia i nieodwracalnymi zmianami. Lekarz najlepiej zdecyduje, czy powinnaś poddać sie rehabilitacji (wybierając jej metodę - najlepszą dla Ciebie), czy czas na operację (która wydaje się groźna, ale może naprawdę uratować Cię od gorszych problemów w przyszłości). Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o tym, jak żyje się z dyskopatią i na co należy zwracać uwagę, zachęcam do odwiedzenia bloga xxx Szczególnie warto przeczytać wpisy z 2007 roku, w których mowa jest o konkretnych metodach ograniczania doznań bólowych podczas codziennego funkcjonowania. | |
| Tytuł: | Nazwa bloga |
| Autor: | Bloger 16.4.2010, 16:15 |
| Z uwagi na zrozumiałe (i uzasadnione) blokowanie adresów internetowych - podaję tytuł bloga, dzięki któremu możesz go znaleźć: Dyskopatia - jak żyć z chorobą | |
| Tytuł: | po wypadku |
| Autor: | mazaz 20.5.2010, 17:47 |
| Witam serdecznie dnia xxx miałam wypadek samochodowy, bolały mnie plecy lekarz zlecił zrobienie rtg-wyszło zwężenie przestrzeni międzykręgowej na poziomie L-5-S-1 straszny ból,wystarczy rehabilitacja?mogą być tego jakieś konsekwencje, obecnie chodzę jak kaczka:-) | |
| Tytuł: | dyskopatia |
| Autor: | monic 28.11.2011, 17:20 |
| witam od roku borykam sie z okropnym bolem pleców ale dopiero dzis powiedziano mi ze moze to byc dyskopatia niby brzmi dosyc powszechnie ale jednak fakt ze moze czekac mnie operacja troche mnie przeraza,jestem dobrej mysli ze zastzryki ktore przyjmuje pomoga uniknac najgorszego,moze ktos powie jak wyglada rekonwalescencja po takiej operacji.nie moge znalezc nigdzie takich informacji a chcialabym xxxekam pozdrawiam | |
| Tytuł: | dyskopatia |
| Autor: | gregor 25.4.2012, 19:40 |
| jestem rok po zabiegu jest ok PRZED operacją radzę pozałatwiać sprawy związane z KRÓLEM ZUSEM bo potem to już nawet sam /BÓG I WSZYSCY ŚWIĘCI / nie pomogą w uzyskaniu jakiegokolwiek świadczenia a rekowalescencja zależy tylko od organizmu poprostu trzeba ćwiczyć i żyć pozdrawiam.... | |